GASSHUKU

Ordet Gasshuku er japansk og betyder træningssamling.

Der er altså ikke tale om en fysisk test, hvor kun de unge og mest veltrænede kan deltage, men en træningssamling alle kan være med uanset alder og køn. Man lærer og oplever en masse nye teknikker og forskellige måder at træne karate på. Gasshukuerne giver en fantastisk mulighed for, at man sammen med mange andre, ofte flere hundrede, kan dele og udvide sin lidenskab for karate.
Man møder mennesker fra hele Danmark, og når der er Europæisk Gasshuku møder man elever fra hele Europa, da mange karateudøvere vælger at rejse langt for at opleve de dygtige instruktører.
I Danmark har vi tradition for hvert år at invitere en eller flere senior instruktører til de to årlige Danske Gasshukuer.

Vi prøver altid på at få nogle af verdens absolut dygtigste instruktører til landet. At deltage i et Gasshuku er en unik del af det at træne Okinawa Goju-Ryu karate, da stilarten Gojo-ryu er den eneste karatestilart, som har tradition for disse træningssamlinger. Har man ikke deltaget i et Gasshuku, har man endnu ikke set og prøvet, hvad Okinawa Goju-Ryu Karate indeholder.